PORTAS-vakbedrijf
Renovatie Service V.o.F.

Bel ons
(04 78) 53 30 53

Renovatie Service V.o.F.

Hartelijk welkom bij
Renovatie Service V.o.F.

PORTAS is sinds 1974 uw specialist op renovtiegebied en wij, het PORTAS-vakbedrijf in uw buurt staan graag voor u klaar voor informatie en advies. Wij renoveren alles om en in uw woning, geheel naar uw smaak en individuele wensen. Duurzaam, snel, schoon en persoonlijke service, dat zijn de kenmerken van onze dienstverleningen. 

Sinds 1983 zijn wij als lokale franchise ondernemer met een werkplaats eerst in Tegelen en later in Wanssum, actief in de regio Noord- en Middel limburg.

Wat kunnen wij voor u doen? Ons ervaren team advisieert u graag en gaan niet alleen op uw woonwensen in, maar vervullen ze ook!

Voor u veel geld besteedt aan nieuwe deuren, een nieuwe trap of keuken, is het zinvol om eerst naar alternatieve oplossingen te zoeken. En die bieden wij: naast renovatie-oplossingen van eesteklas kwaliteit, garanderen wij u een soepel verloop van de renovatie, stiptheid en vaste prijzen.

Wij maken deel uit van het PORTAS-verbond, de Renovatiespecialist Nr. in Europa, met vele vakbedrijven in 15 europese landen en meer dan een miljoen tevreden klanten.

Menü